Irina Begu, prima româncă ce trece în turul 2 la Australian Open, după un meci dificil

Irina Begu a reuşit miercuri dimineaţă să se calificce în turul secund la Australian Open, învingând cu emoţii pe sportiva americană Elizabeth Mandlik, ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser. Begu a fost condusă cu 3-6, 3-5, dar a reuşit să recupereze şi să treacă mai departe.

435 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, prima româncă ce trece în turul 2 la Australian Open, după un meci dificil

Irina Begu, prima româncă ce trece în turul 2 la Australian Open, după un meci dificil

Meciul ce trebuia să se joace marţi a fost amânat şi miercuri dimineaţa mai mult de 3 ore din cauza ploii.
Irina Begu s-a impus cu 3-6, 7-6, 6-2, dând startul revenirii în momentul în care Mandlik (129 WTA) servea pentru câştigarea meciului, în setul secund, la 3-5 pentru americancă.

Begu a recuperat cu un rebreak la zero şi a dus setul în tiebreak, pe care l-a adjudecat categoric cu 7-1.

În decisiv, românca nu a ami avut probleme, în ciuda faptului că şi-a cedat de două ori serviciul. Begu a realizat 4 break-uri şi după ce a ratat primele două mingi de meci la 5-1, a valorificat-o pe prima din game-ul imediat următor, obţinând calificarea.

În turul secund, Begu (30 WTA) o întâlneşte pe germana Laura Siegemund (158 WTA), care a trecut în primul tur de italianca Lucia Bronzetti (52 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici