Isteria apelurilor false continuă: Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a fost răpit, pentru a testa reacţia autorităţilor

Un bărbat din Argeş a sunat la 112 şi a anunţat că a fost răpit, dar a fost găsit de poliţişti acasă, în siguranţă. El a declarat că a făcut apelul pentru a testa reacţia autorităţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

243 afișări
Imaginea articolului Isteria apelurilor false continuă: Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a fost răpit, pentru a testa reacţia autorităţilor

Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a fost răpit, pentru a testa reacţia autorităţilor

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat că apelul la 112 a fost făcut joi seara.

Un bărbat a anunţat că a fost răpit, după care a întrerupt apelul.

„Imediat, poliţiştii au fost mobilizaţi în aria în care a fost localizat apelul, unde s-au desfăşurat activităţi de căutare”, arată sursele citate.

Vineri dimineaţa, bărbatul a fost găsit de poliţişti la locuinţa lui, stabilindu-se că nu se afla în pericol.

Potrivit IPJ Argeş, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi a fost amendat cu 4.000 de lei pentru alarmare falsă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că acesta le-a spus anchetatorilor că a făcut apelul pentru a testa reacţia autorităţilor.

Taguri:
apel fals,
112,
răpire

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici