Isterie cu apelurile la 112. O fată de 14 ani i-a spus mamei că e răpită pentru a-şi ascunde adevărata intenţie

O fată de 14 ani, din localitatea Ciurea, judeţul Iaşi a plecat la Bucureşti, pentru a se întâlni cu iubitul cunoscut pe Facebook şi i-a spus mamei sale că a fost răpită. Speriată, femeia a sunat la 112, iar copila a fost găsită în scurt timp.

3103 afișări
Imaginea articolului Isterie cu apelurile la 112. O fată de 14 ani i-a spus mamei că e răpită pentru a-şi ascunde adevărata intenţie

Isterie cu apelulrile la 112. O fată de 14 ani i-a spus mamei că e răpită pentru a-şi ascunde adevărata intenţie

O femeie de 36 de ani, din localitatea ieşeană Ciurea, a sunat la 112 pentru a anunţa că fiica ei în vârstă de 14 a fost răpită de pe stradă de către persoane necunoscute, după ce fata şi-a sunat mama relatându-i întâmplarea.

Poliţiştii au căutat copila şi au găsit-o la scurt timp în comuna învecinată, iar aceasta le-a povestit oamenilor legii că a fost fost răpită şi sechestrată.

„A declarat faptul că în dimineaţa zilei de 24 august, în timp ce se deplasa spre satul Şcheia, ar fi fost luată la ocazie cu un autoturism tip dubă, după care ocupanţii acestuia ar fi legat-o de mâini şi picioare şi ar fi dus-o într-un loc necunoscut, iar ulterior, în jurul orei 10.00, ar fi reuşit să scape şi i-ar fi solicitat unei femei să o transporte cu un autoturism, în comuna Şcheia", se arată într-un comunicat transmis, duminică, de Poliţia Iaşi.

În urma declaraţiilor fetei, a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că totul era o farsă şi, în realitate, fata a inventat povestea cu răpirea şi sechestrarea pentru a fugi la un iubit pe care l-a cunoscut pe Facebook.

„S-a constatat faptul că, în dimineaţa de 24 august, minora ar fi plecat de la domiciliu, cu intenţia de a se deplasa în municipiul Bucureşti pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare, iar pentru a-şi acoperi plecarea ar fi sunat-o pe mama sa şi i-ar fi relatat că ar fi fost răpită şi legată. Ulterior, după ce mama sa a alertat poliţiştii, minora ar fi renunţat la intenţia de a părăsi domiciliul şi s-ar fi oprit pe raza comunei unde a fost găsită de poliţişti", spun oamenii legii.

Poliţiştii au dus-o înapoi acasă pe copila de 14 ani.

Taguri:
fată,
răpire,
iubit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici