Video Italian reţinut pentru trafic de droguri

Un cetăţean italian a fost reţinut pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, după ce poliţiştii de frontieră de la vama Nădlac au găsit în maşina acestuia două kilograme de heroină, în valoare de peste 40.000 de euro, drogurile fiind ascunse în sistemul de navigaţie al autoturismului.

21 afișări

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, din judeţul Arad, au găsit, sâmbătă, în maşina condusă de cetăţeanul italian, două kilograme de heroină.

Ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), au reuşit identificarea cetăţenului italian Giorgio C, în vârstă de 60 ani, suspect a fi membru al unei reţele internaţionale de trafic de droguri.

Italianul a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale a celui în cauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici