Iubitorii de animale pot adopta la distanţă câini din adăpostul administrat de Primăria Ploieşti

Iubitorii de animale pot adopta la distanţă, începând de săptămâna aceasta, câini aflaţi în adăpostul administrat de Primăria Ploieşti, tariful pentru fiecare câine adoptat la distanţă fiind de 125 de lei lunar, incluzând hrana, deparazitarea, materialele şi serviciile de curăţenie pentru adăpost.

256 afișări
Imaginea articolului Iubitorii de animale pot adopta la distanţă câini din adăpostul administrat de Primăria Ploieşti

Iubitorii de animale pot adopta la distanţă câini din adăpostul administrat de Primăria Ploieşti

Începând de marţi, câinii aflaţi în adăpostul Primăriei Ploieşti, aflat la Bucov, la câţiva kilometri de municipiu, pot fi adoptaţi la distanţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tariful pentru adopţia la distanţă, stabilit prin hotărâre a Consiliului Local Ploieşti, este de 125 de lei pe lună pentru fiecare animal adoptat. Pentru aceşti bani administraţia adăpostului de câini asigură animalului două mese pe zi, deparazitarea internă şi externă, dezinfecţia padocului, dar şi materialele necesare curăţeniei şi o taxă de apă şi canalizare.

În cazul în care animalul se îmbolnăveşte, taxa de adopţie nu acoperă şi serviciile şi tratamentul medical.

De la începutul anului şi până în prezent, peste 140 de câini au fost adoptaţi din adăpostul Primăriei Ploieşti, iar alţi 84 au fost eutanasiaţi.

În prezent, în adăpostul de la Bucov se află peste 1.100 de câini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici