Iurie Darie, la spital după ce i s-a făcut rău într-un restaurant - VIDEO

Actorul Iurie Darie s-a prezentat, sâmbătă seară, la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla într-un restaurant. Acesta a venit la Camera de Gardă a Spitalului "Floreasca", acuzând o stare de rău.

143 afișări
Imaginea articolului Iurie Darie, la spital după ce i s-a făcut rău într-un restaurant - VIDEO

Iurie Darie, la spital după ce i s-a făcut rău într-un restaurant(Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Surse apropiate familiei au declarat că actorului i s-a făcut rău, sâmbătă, în timp ce se afla într-un restaurant din Bucureşti.

Din primele evaluări ale medicilor, Darie ar fi suferit o lipotimie, dar investigaţiile medicale vor continua, potrivit surselor citate.

Iurie Darie s-a născut pe 14 martie 1929, în Vadul Roşu din judeţul Soroca, aflat astăzi în Republica Moldova.

Video Stirileprotv.ro

În cinematografie a debutat în 1953, în "Nepoţii gornistului", în regia lui Dinu Negreanu, avându-i alături pe platoul de filmare pe Marga Barbu şi pe Liviu Ciulei. În anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Drăgan pentru a juca în seria "Brigada Diverse", alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu sau Puiu Călinescu.

A interpretat roluri memorabile în peste 40 de producţii cinematografice, printre care "Băieţii noştri" (1959), "Vacanţă la mare" (1962), "Dragoste la zero grade" (1964), "Atunci i-am codamnat pe toţi la moarte" (1971), "Fraţii Jderi" (1974), "Ringul" (1983), "O zi la Bucureşti" (1986), "În fiecare zi mi-e dor de tine" (1987), "Zâmbet de soare" (1987), "Oglinda" (1993), "Punctul zero" (1996), "Triunghiul morţii" (1999). În 2004 a jucat în serialul de televiziune "Numai iubirea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici