Izolaţia unui bloc din Capitală a căzut peste două maşini parcate - VIDEO

Izolaţia termică a unui bloc din cartierul Berceni din Capitală a căzut, luni după-amiază, pe două maşini parcate în apropierea clădirii, traficul pe strada respectivă fiind oprit temporar, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

74 afișări
Imaginea articolului Izolaţia unui bloc din Capitală a căzut peste două maşini parcate - VIDEO

Izolaţia unui bloc din Capitală a căzut peste două maşini parcate - VIDEO (Imagine: Captură video)

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti, izolaţia termică a blocului de patru etaje, aflat pe strada Izvorul Trotuşului nr.3, data din 1986.

În urma incidentului nicio persoană nu a fost rănită, însă bucăţile de cărămidă au căzut pe un autoturism Daewoo şi un Peugeout parcate în apropiere.

Echipajele de pompieri venite la faţa locului lucrează la curăţarea străzii, circulaţia fiind oprită temporar.

Video Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici