Jaf armat la un depozit en-gros din staţiunea Jupiter

Patru persoane mascate şi înarmate cu un pistol au jefuit, miercuri seară, un depozit en-gros aflat la subsolul unui hotel din staţiunea Jupiter, ameninţându-i pe angajaţi în timp ce numărau banii primiţi de la distribuitori, hoţii reuşind să fugă cu 30.000 de lei.

20 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la un depozit en-gros din staţiunea Jupiter

Jaf armat la un depozit en-gros din staţiunea Jupiter (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, jaful s-a petrecut în jurul orei 19.00, la un depozit en-gros aflat la subsolul Hotelului Meteor din Jupiter, când, la contabilitatea firmei, trei dintre angajaţi numărau banii primiţi de la distribuitori.

Unul dintre cei patru atacatori, care aveau capetele acoperite cu cagule, era înarmat cu un pistol şi, după ce i-au ameninţat pe angajaţi, au luat 30.000 de lei, încasările de peste zi, şi au plecat fără să agreseze pe cineva. Ei au fost văzuţi urcându-se într-un autoturism cu care au dispărut în noapte.

Inspectorul Radu Croitoru a precizat că societatea respectivă nu era dotată cu camere de luat vederi, dar avea un sistem anti-efracţie, care nu funcţiona însă la ora respectivă deoarece în unitate se aflau cei trei angajaţi.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, iar pe principalele drumuri din judeţ au fost formate filtre, poliţiştii sperând să-i prindă repede pe atacatori. De asemenea, poliţiştii au deja un prim cerc de suspecţi, mai multe persoane fiind audiate în legătură cu acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici