Jaf de 880.000 de lei, pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Două persoane au fost jefuite, vineri, de 880.000 de lei, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, unde au oprit pentru a remedia o pană la maşină, timp în care patru persoane au spart geamul lateral al autoturismului şi au furat un sac cu bani, după care au dispărut cu două maşini de culoare închisă.

1496 afișări
Imaginea articolului Jaf de 880.000 de lei, pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Jaf de 880.000 de lei, pe Şoseaua de Centură a Capitalei (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Cele două persoane au retras banii de la o bancă din Capitală, iar când au ajuns cu maşina pe Şoseaua de Centură au făcut pană şi au tras pe dreapta pentru a remedia problema, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Claudia Burada.

În timp ce schimbau roata, au apărut patru persoane care au spart geamul lateral al maşinii şi au furat un sac cu bani, după care au dispărut cu două maşini de culoare închisă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov a precizat că în total ar fi vorba de 880.000 de lei.

Un incident similar a avut loc în 24 mai, în Sectorul 4 din Capitală, unde o maşină a fost blocată în trafic de mai mulţi bărbaţi mascaţi, care au ameninţat cu o armă două persoane şi au furat o borsetă cu 200.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, declara atunci că un autoturism de teren în care se aflau doi bărbaţi a fost blocat de două maşini Dacia Logan din care au coborât mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în haine negre, cu feţele acoperite de cagule. Agresorii i-au ameninţat pe cei doi ocupanţi ai autoturismului blocat cu o armă despre care nu s-a stabilit dacă era reală sau artizanală şi au furat o borsetă în care se aflau 200.000 de lei, bani ce fuseseră retraşi de la o sucursală bancară din Sectorul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici