Jaf la o casă de amanet. Hoţul, cu faţa acoperită, a fugit cu bijuterii din aur

Un jaf s-a produs, joi, la un amanet din centrul Ploieştiului, unde un bărbat a intrat cu fesul tras peste faţă şi a ameninţat angajata să îi dea toate bijuteriile din aur. Autorul a fugit cu o cantitate mare de aur şi este căutat de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

797 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de amanet. Hoţul, cu faţa acoperită, a fugit cu bijuterii din aur

Jaf la o casă de amanet din Ploieşti. Hoţul, cu faţa acoperită, a fugit cu bijuterii din aur

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că la un amanet situat chiar în centrul Ploieştiuluu s-a produs un jaf.

Din primele informaţii, angajata ar fi fost ameninţată de un individ care a intrat cu fesul tras peste faţă. Acesta a luat apoi mai multe bijuterii din aur, după care a fugit.

Cea care a anunţat la 112 jaful este chiar angajata amanetului.

Deocamdată nu se ştie ce cantitatea de aur furată.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici