Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia

Un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat, joi, într-o casă de schimb valutar din Alba Iulia şi a ameninţat-o pe casieră, el reuşind să fugă cu aproximativ 3.000 de lei.

24 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia

Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia

Şeful Poliţiei Judeţene Alba, comisarul şef Tudor Grindean, a declarat, că bărbatul a profitat de faptul că uşa de la ghişeul casei de schimb valutar din centrul municipiului Alba Iulia era deschisă, a intrat şi a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit, cerându-i banii pe care îi avea la îndemână.

El a spus că bărbatul a intrat în casa de schimb purtând un hanorac cu glugă pe care o avea trasă pe cap şi un fular la gât puţin ridicat pe bărbie.

Potrivit sursei citate, în ghişeul din incinta casei de schimb se aflau două operatoare, iar uşa fusese lăsată deschisă de una dintre ele, care tocmai se întorsese de la un magazin vecin.

El a spus că uşa avea gratii şi geamul era securizat, astfel încât dacă uşa nu era deschisă atacatorul nu ar fi putut intra.

Bărbatul le-a ameninţat pe cele două femei cu un cuţit şi le-a spus doar "Daţi-mi banii", iar una dintre femei a luat 3.000 de lei şi i-a dat acestuia.

Potrivit sursei citate, în casa de schimb valutar erau foarte mulţi bani, atât în lei cât şi în valută, dar bărbatul s-a mulţumit cu suma primită şi a ieşit în grabă.

Grindean a spus că şi cele două femei au o oarecare vină în acest caz, deoarece nu au ieşit după bărbat şi nici nu au strigat, ceea ce ar fi putut duce la prinderea lui, deoarece în zonă se afla o patrulă de poliţişti.

Cele două femei susţin că au apăsat butonul de panică în timpul jafului, dar că firma de pază nu a putut ajunge la timp pentru a-l prinde pe atacator.

Şeful Poliţiei Judeţene Alba a precizat că poliţiştii analizează imaginile captate de sistemul de supraveghere, încercând să îl identifice pe tânărul care a jefuit casa de schimb valutar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici