Jaf soldat cu un mort la un depozit de băuturi alcoolice din Săcele - VIDEO

Trei persoane cu cagule pe faţă au jefuit, în noaptea de miercuri spre joi, un depozit de băuturi alcoolice din Săcele, judeţul Braşov, de unde au furat aproximativ 20.000 de lei, după ce l-au bătut pe paznic, care a murit în urma loviturilor primite.

26 afișări
Imaginea articolului Jaf soldat cu un mort la un depozit de băuturi alcoolice din Săcele - VIDEO

Jaf soldat cu un mort la un depozit de băuturi alcoolice din Săcele (Imagine din arhivă; Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, cei trei indivizi, care aveau feţele acoperite cu cagule, au intrat în incinta firmei şi l-au atacat pe paznicul unităţii, lovindu-l în cap cu un obiect dur.

Hoţii au pătruns apoi în depozitul de băuturi alcoolice, unde au ameninţat două angajate şi au furat toate încasările de peste zi, respectiv 20.000 de lei, apoi au fugit.

Poliţiştii au fost anunţaţi despre jaf prin serviciul 112, miercuri seară, în jurul orei 23.00, de către un angajat al depozitului.

"Imediat după sesizare, poliţiştii s-au deplasat la depozitul respectiv şi, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, au început cercetarea la faţa locului, ocazie cu care în ghereta de la poarta de acces în depozit a fost găsit cadavrul agentului de pază, în vârstă de 50 de", a spus Naghi.

Conform examinării peliminare efectuate de medicul legist la faţa locului, bărbatul avea o lovitură în zona capului.

"Poliţiştii fac în continuare cercetări la faţa locului, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul, a prejudiciului cauzat, precum şi activităţi de căutare şi prindere a celor trei suspecţi", a adăugat purtătorul de cuvânt al IJP.

Video Stirileprotv.ro

Acesta este al doilea jaf petrecut miercuri în judeţul Braşov. Primul jaf a avut loc miercuri seară, în jurul orei 17.00, într-un magazin de produse etnobotanice din Braşov, unde trei tineri au ameninţat-o pe vânzătoare şi au reuşit să fure bunuri din magazin, precum şi suma de 1.000 de lei, apoi au fugit.

Poliţia Braşov: Autorii jafului i-au aplicat paznicului doar o lovitură

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că atacatorii i-au aplicat agentului de pază, în vârstă de 50 de ani, o singură lovitură, cu un obiect dur, o bâtă sau o rangă.

"Potrivit verificărilor, se pare că agresorii nu aveau intenţia să îl ucidă pe agentul de pază deoarece i-au aplicat o singură lovitură. Dacă voiau să-l omoare, l-ar fi lovit de mai multe ori", a spus Naghi, precizând că anchetatorii au un cerc de suspecţi în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici