Jaguarul de la Grădina Zoologică Băneasa nu a murit din cauza agresării fizice

Expertiza medico-legală veterinară efectuată pe cadavrul jaguarului provenit de la Grădina Zoologică Băneasa a evidenţiat lipsa leziunilor fizice care ar fi putut conduce la concluzia agresării acestuia, informează, luni, Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală.

1 afișare
Imaginea articolului Jaguarul de la Grădina Zoologică Băneasa nu a murit din cauza agresării fizice

Jaguarul de la Grădina Zoologică Băneasa nu a murit din cauza agresării fizice

Expertiza medico-legală veterinară efectuată de Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală, pe cadavrul jaguarului provenit de la Grădina Zoologică Băneasa, a evidenţiat lipsa leziunilor datorate împuşcării, strangulării, lovirii sau a altor modificări anatomopatologice, care ar fi putut conduce la concluzia agresării fizice a acestuia.

Potrivit sursei citate, investigaţiile de laborator sunt continuate, în cadrul institutului, urmând ca rezultatul să fie comunicat după finalizarea lor.

Jaguarul Bety a murit marţea trecută, când angajaţii Grădinii Zoologice Bucureşti au încercat să îl prindă, când sărea gardul parcului, anterior veterinarul tranchilizându-l, dar fără rezultat.

Poliţiştii bucureşteni anchetează împrejurările în care a scăpat din cuşcă jaguarul de la Grădina Zooologică din Bucureşti, după ce un consilier al Primăriei Capitalei a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în locul în care stătea animalul era o spărtură.

Grădina Zoologică din Bucureşti a fost închisă pentru public, începând de miercuri, până la finalizarea anchetei dispuse de primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici