Jandarmeria: Parchetul a declanşat o anchetă în cazul jandarmului care s-a împuşcat la Cernavodă

  • Parchetul a declanşat o anchetă în cazul jandarmului care s-a împuşcat în cap marţi dimineaţa la Centrala Nucleară de la Cernavodă.
  • Jandarmul a folosit pistolul din dotare provocându-şi o rană la nivelul capului.
135 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria: Parchetul a declanşat o anchetă în cazul jandarmului care s-a împuşcat la Cernavodă

Jandarmeria: Parchetul a declanşat o anchetă în cazul jandarmului care s-a împuşcat la Cernavodă

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, este vorba de un subofiţer al Unităţii Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională Cernavodă aflat în serviciu, care a folosit pistolul din dotare provocându-şi o rană la nivelul capului.

Militarul, în vârstă de 43 de ani, se afla în serviciu la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă şi a fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă, cu un elicopter SMURD.

„În momentul de faţă nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe colegul nostru să recurgă la un asemenea gest. A fost declanşată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei.

Conform acestora, subofiţerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaţionale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020, a fost declarat apt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici