Jandarmeria Română: felicitări echipei naţionale de fotbal pentru rezultatul remarcabil de la EURO / Sunt 27 de angajaţi MAI în Germania

  • Jandarmeria Română transmite felicitări echipei naţionale de fotbal pentru „rezultatul remarcabil” obţinut la primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2024.
  • Victoria lor ne umple de mândrie şi ne inspiră pe noi toţi, au spus jandarmii.
Urmărește
112 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria Română: felicitări echipei naţionale de fotbal pentru rezultatul remarcabil de la EURO / Sunt 27 de angajaţi MAI în Germania

Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română

27 de jandarmi, poliţişti şi pompieri români sunt în Germania, pentru a oferi sprijin autorităţilor germane în asigurarea securităţii evenimentului.

„Dorim să mulţumim tuturor suporterilor care au ales să-şi susţină echipa în mod paşnic şi respectuos, fiind permanent în dialog cu forţele de ordine şi respectând recomandările primite. Această atitudine responsabilă contribuie la atmosfera pozitivă şi sigură în cadrul evenimentului sportiv”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei.

Jandarmii le-au reamintit suporterilor ce reguli trebuie să respecte în Germania.

„Pentru a continua desfăşurarea în condiţii optime a campionatului, le reamintim suporterilor câteva reguli esenţiale care trebuie respectate pe stadion: evitaţi bagajele inutile, nu aduceţi obiecte interzise conform regulamentului stadionului, fumatul este strict interzis în arena de fotbal din München, respectaţi principiul fair-play-ului, este interzisă incitarea la discriminare, la ură naţională, rasială sau religioasă, intrarea pe stadion cu articole pirotehnice este complet interzisă”, au comunicat jandarmii.

Orice încălcare a legii va fi sancţionată conform prevederilor incidente legislaţiei germane, au precizat jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici