Jandarmeria şi Poliţia nu vor interveni în forţă în Piaţa Universităţii atât timp cât se va manifesta paşnic

Jandarmeria şi Poliţia nu vor interveni în forţă în Piaţa Universităţii atât timp cât se va manifesta paşnic şi civilizat, a declarat, joi seară, secretarul de stat Ioan Dascălu, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

405 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria şi Poliţia nu vor interveni în forţă în Piaţa Universităţii atât timp cât se va manifesta paşnic

Jandarmeria şi Poliţia nu vor interveni în forţă în Piaţa Universităţii atât timp cât se va manifesta paşnic (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Pentru că se vorbeşte de o iminentă intervenţie în forţă, facem precizarea că Jandarmeria şi Poliţia nu vor interveni în forţă, atât timp cât persoanele aflate în Piaţă se manifestă paşnic şi civilizat", a spus Ioan Dascălu.

Secretarul de stat a precizat că, potrivit estimărilor, aproximtiv 1.500 de persoane se află acum în Piaţa Universităţii.

"Din păcate, în această seară jandarmii au depistat cinci persoane care au fost duse la secţiile de poliţie pentru luarea măsurilor legale. Facem apel la persoanele din Piaţă să se manifeste civilizat şi paşnic, pentru a nu înregistra şi alte evenimente în această seară", a spus Ioan Dascălu, într-o scurtă declaraţie de presă făcută în faţa sediului Ministerului de Interne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici