Jandarmul din Buzău şi-a ucis soţia, după moartea copilului bolnav, apoi s-a sinucis

Primele concluzii ale anchetei în cazul celor trei membri au unei familii din Buzău care au fost găsiţi morţi, miercuri, sunt că băieţelul în vârstă de cinci ani a decedat probabil din cauza unor afecţiuni, după care bărbatul, subofiţer, şi-a omorât soţia cu un cuţit, iar la câteva ore s-a sinucis.

480 afișări
Imaginea articolului Jandarmul din Buzău şi-a ucis soţia, după moartea copilului bolnav, apoi s-a sinucis

Jandarmul din Buzău şi-a ucis soţia, după moartea copilului bolnav, apoi s-a sinucis

Anchetatorii au făcut publice, joi după-amiază, primele concluzii legate de moartea celor trei membri ai unei familii din municipiul Buzău: un subofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, soţia sa, angajată la Spitalul Judeţean şi copilul lor de cinci ani.

Potrivit procurorului criminalist Aurelian Iana, ancheta se va desfăşura în continuare pe ipoteza că bărbatul şi-a omorât soţia, cu un cuţit, după care s-a sinucis, folosind un cuţit de bucătărie care a fost găsit în apropierea cadavrelor.

Conform procurorului criminalist Aurelian Iana, copilul de cinci ani şi mama sa de 36 de ani au murit miercuri, între orele 04.00 şi 06.00, iar bărbatul în jurul orei 11.00-12.00.

"Femeia are mai multe înţepături în abdomen, dar decisivă a fost o lovitură de cuţit în zona inimii. Avea şi vânătăi pe mâini, lucru care indică faptul că ar fi încercat să se apere de atacator. În schimb, bărbatul lângă care s-a găsit arma crimei avea înţepături în abdomen şi la gât, dar şi la jugulară, aceasta fiind cea care i-a determinat decesul. El avea inclusiv urme în zona mâinilor ceea ce înseamnă că ar fi vrut să-şi taie venele”, a precizat procurorul Aurelian Iana.

Conform acestuia, în ceea ce priveşte moartea copilului lucrurile sunt încă incerte întrucât acesta nu a decedat din cauza unor leziuni interne sau externe, ci probabil din cauza patologice, fiind bolnav. Anchetatorii buzoieni au trimis probe la Institutul Mina Minovici din Capitală pentru a se stabili cu exactitate ce a stat la baza morţii copilului.

Sursa citată a mai precizat că nici uşa şi nici geamurile apartamentului nu aveau urmele unei intrări prin efracţie. În plus, lucruri de valoare aflate la vedere în locuinţă erau neatinse.

Criminaliştii spun că trupul femeii a fost târât de soţ într-o altă cameră decât cea în care s-a produs crima.

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, soţia acestuia, asistentă medicală la Spitalul Judeţean Buzău, şi copilul lor de cinci ani au fost găsiţi, miercuri, la orele prânzului, morţi în casa în care locuiau. Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, subcomisarul Florina Crucianu, a declarat că cei trei au fost descoperiţi în locuinţa lor situată pe strada Columbelor din municipiul Buzău de către angajaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, alarmaţi de colegii de serviciu ai bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici