Jeff Bezos împlineşte azi 60 de ani. Antrenamentele, alimentaţia şi somnul îl menţin tânăr

Zi aniversară pentru fondatorul Amazon, Blue Origin şi proprietarul Washington Post, aflat la un pas de a doua căsătorie.

10060 afișări
Imaginea articolului Jeff Bezos împlineşte azi 60 de ani. Antrenamentele, alimentaţia şi somnul îl menţin tânăr

Jeff Bezos, ce fizic la 60 de ani! Antrenamentele, alimentaţia sănătoasă şi dragostea cu Lauren

Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om din lume conform clasamentului Forbes, după Elon Musk şi Bernard Arnault, a ajuns la 60 de ani. Miliarde de dolari are mult mai multe decât numărul de ani, mai exact 173, conform celor mai recente date.

Aşadar, cel poreclit „Domnul Amazon”, fondatorul şi proprietarul gigantului e-commerce, petrecere astăzi. Dar, care îi sunt secretele care în menţin în formă? Stilul de viaţă pe care „domnul Amazon” a decis să-l îmbrăţişeze de câţiva ani încoace, inclusiv activitate fizică constantă.

Slănină şi ou poşat la micul dejun

Totul completat cu o alimentaţie sănătoasă şi, datorită acelor active de 173 de miliarde de dolari, mult timp liber de petrecut pentru activităţi care îl fac fericit, de la caritate până la colecţia de maşini de vis.

Muşchii lui Bezos ies în evidenţă. Sunt puşi la muncă de un antrenor personal celebru, Wes Okerson, acelaşi care a transformat fizicul lui Tom Cruise. Okerson este un susţinător al metodei LIT (antrenament cu impact redus), un stil de fitness care nu implică sărituri sau greutăţi mari.

Jeff Bezos a achiziţionat Whole Foods Market, lanţul de supermarketuri specializat în produse de origine naturală. Aşadar, preferă o dietă sănătoasă, începând cu micul dejun, la care nu renunţă niciodată. Combinaţia preferată pentru prima masă a zilei? Caracatiţă mediteraneană cu cartofi, slănină, iaurt verde cu usturoi şi un ou poşat.

Fondatorul Bezos Expeditions mănâncă o dietă bogată în proteine ​​combinată cu alimente care conţin grăsimi sănătoase precum avocado. De asemenea, este un mare iubitor de peşte şi nu renunţă să se răsfeţe ocazional cu cantităţi mici de „junk food”, precum burgerii McDonalds sau chipsurile Cheetos colorate.

Doarme 8 ore pe noapte

O parte din meritul formei lui Bezos se regăseşte şi în regularitatea somnului său. În 2018, vorbind la o conferinţă la Clubul Economic din Washington DC, bărbatul de 60 de ani a recunoscut că doarme 8 ore pe noapte: „Cred că este cel mai bine, am mai multă energie, starea mea de spirit este mai bună”.

În viaţa de familie, Jeff Bezos a divorţat de MacKenzie Tuttle şi a început o relaţie cu actualul său partener şi viitoarea soţie, Lauren Sánchez, cu care împărtăşeşte o pasiune comună pentru activitatea fizică şi alimentaţia sănătoasă.

Bezos şi Tuttle s-au căsătorit în 1993, după un an de întâlniri. De-a lungul anilor, după înfiinţarea Amazonului şi sosirea unui mare succes, familia lui Bezos s-a extins şi, astăzi, el şi MacKenzie sunt părinţii a patru copii, trei băieţi şi o fetiţă.

Sfârşitul căsătoriei dintre cei doi a fost oficializat în 2019. Înţelegerea între Bezos şi MacKenzie s-a dovedit a fi cel mai scump divorţ din istorie, estimat la 36 de miliarde de dolari.

Acum, Bezos şi-a regăsit fericirea alături de Lauren Sánchez, cu care formează un cuplu din 2019. Cererea în căsătorie a avut deja loc, pe 22 mai 2023, dar data la care cuplul se va căsători este încă un mare secret.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici