Joburi de 5.000 de euro pe lună. Cât de periculos este să lucrezi în Orientul Mijlociu

Tarile bogate din Orientul Mijlociu ii cheama pe romani la munca. Hotelurile au nevoie de ospatari, bucatari si receptioneri, iar pe santiere sunt bineveniti muncitorii calificati. In afara de limba engleza, pe care ar fi indicat sa o vorbiti, daca sunteti interesati, pregatiti-va pentru o viata noua, intr-o lume cu alte mentalitati. Femeile nu au de ce sa isi ia in bagaj fuste scurte, pentru ca risca sa fie arestate. Iar barbatii sunt sfatuiti sa nu se uite dupa doamne, oricat de frumoase ar fi.

712 afișări
Imaginea articolului Joburi de 5.000 de euro pe lună. Cât de periculos este să lucrezi în Orientul Mijlociu

Joburi de 5.000 de euro pe lună. Cât de periculos este să lucrezi în Orientul Mijlociu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Dupa un an de munca in Qatar, Doru a venit acasa in vacanta. Acolo parca masini la un hotel de cinci stele, iar bacsisul ii dubla sau chiar tripla salariul de 700 de euro. Greu i-a fost pana a invatat obiceiurile locului. L-a uluit povestea unei romance care s-a trezit cu politia la usa dupa ce a iesit pe balcon, la ea acasa, imbracata doar in pijamale.

Citeşte mai multe despre cum e să lucrezi în ţările arabe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici