Jocurile care l-au făcut milionar în euro pe un italian: avere făcută din câini şi din pietre preţioase

În Italia, un jucător la sloturi a revendicat un câştig uriaş, de peste un milion de euro, jucând la unele dintre cele mai populare sloturi de cazinou online. Clientul norocos a ales să joace 4 sloturi diferite care, în câteva zile, au generat sesiuni câştigătoare ce i-au adus jucătorului un total de 1.215.002 €.

398 afișări
Imaginea articolului Jocurile care l-au făcut milionar în euro pe un italian: avere făcută din câini şi din pietre preţioase

Jocurile care l-au făcut milionar în euro pe un italian: avere făcută din câini şi din pietre preţioase

Jucătorul, care a dorit să rămână anonim din motive de siguranţă, susţine că nu există o tehnică reală pentru a câştiga la sloturi, recomandând doar: „Joacă puţin şi bine”, astfel încât să predomine distracţia, iar mintea să nu fie întunecată de bani.

Omul a jucat la NetBet, cazino prezent şi la noi în ţară prin NetBet Cazino Online România, şi a cerut jucătorilor care se încumetă să-l copieze să meargă pe „un site licenţiat garantează tuturor jucătorilor săi că câştigurile lor sunt plătite, chiar şi în cazul unor jackpot-uri mari, precum cel pe care tocmai l-am primit”, scrie primul ziar de jocuri de noroc din Italia. 

Câştigătorul a acceptat să dezvăluie câte ponturi, anume ce jocuri l-au făcut bogat. Le-a nominalizat pe Gates of Olympus şi pe Dog House Megaways, ambele provenind de la furnizorul Pragmatic Play.

În căutare de Rubin şi de Safir

Gates of Olympus de la Pragmatic Play a fost lansat pe 25 februarie 2021. Este un joc de volatilitate ridicată, iar RTP-ul (Return to Player) este de 96.50%, unul peste media de piaţă. În România, pariul este variabil şi începe de la 0.80 RON şi ajunge la 500 RON, putând fi testat şi într-un cazino pe mobil, direct în browser.

Pe matrice se găsesc doar simboluri specifice tematicii, precum o serie de pietre preţioase, 5 la număr, precum: Rubin, Ametis, Citrin, Smarald şi Safir. Apoi, întâlneşti o Cupă de Aur, un Inel, o Clepsidră şi o Coroană - este cel mai bine plătit simbol la păcănele Gates of Olympus.

Gates of Olympus este structurat pe o grilă de joc cu 5 rânduri, 6 coloane şi 20 linii de plată fixe. Jocul Gates of Olympus este perfect compatibil cu dispozitivele mobile, precum un telefon mobil sau o tabletă Android sau Apple. Se deschide direct în browser pe mobil sau în aplicaţiile mobile corespunzătoare unui cazinou online. Cu toate că grila de joc este structurată pe 5 rânduri X 6 coloane, jocul este optimizat şi pentru ecranul mai mic al unui telefon mobil.

Rottweiler, mai tare ca Pug

Celălalt joc care l-a îmbogăţit pe italian este The Dog House Megaways. Lansat în 2019, versiunea originală, The Dog House s-a dovedit a fi un succes printre jucătorii de cazinou online, iar producătorul de jocuri Pragmatic Play a creat o versiune care oferă câştiguri mai bune: The Dog House Megaways.

RTP-ul este bun, 96.55%, iar câştigul maxim este de peste 12.000 X miza totală. The Dog House Megaways este un slot cu câini. Conţine 10 simboluri obişnuite, precum cărţile de joc 10, J, Q, K, A, cu valoarea cea mai mică şi simbolurile Os şi Zgardă. Cei 4 câini sunt atracţia principală: Teckel, Pug, Shitzu şi Rottweiler.

De altfel, cel mai mare câştig la păcănele online este oferit de Rottweiler - plăteşte de până la 7,5 X miza totală pentru 6 de acelaşi fel, urmat de Shitzu, Pug şi de Teckel. Câştigurile cele mai mici sunt date de către cărtile de joc A, K, Q, J si 10. Toate câştigurile cresc dacă în combinatie apar simboluri Wild, care multiplică de 1x, 2x sau 3x.
 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici