Judecarea contestaţiei lui Mihai Stoica, amânată pentru 16 mai

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, vineri, să acorde ziua de 16 mai ca termen de judecată pentru contestaţia în anulare formulată de Mihai Stoica în urma condamnării din dosarul transferurilor de fotbalişti.

109 afișări
Imaginea articolului Judecarea contestaţiei lui Mihai Stoica, amânată pentru 16 mai

Mihai Stoica (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

La termenul de vineri, care a avut loc în şedinţă secretă, s-a decis că demersul managerului Stelei este admisibil în principiu, iar instanţa competentă să judece acest dosar este Curtea de Apel Bucureşti.

Mihai Stoica nu a fost citat la CAB.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, iar pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Comisia Penitenciarului Rahova a stabilit ca Stoica să efectueze pedeapsa de trei ani şi şase luni în regim închis de detenţie. El este încarcerat la Rahova, alături de alţi doi condamnaţi din dosar - Gheorghe Popescu şi George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici