Judecătoarea Gabriela Bogasiu a fost aleasă preşedintele BEC pentru referendum

Judecătoarea Gabriela Bogasiu, de la Secţia de contencios administrativ a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), a fost aleasă, luni, prin vot secret, preşedinte al Biroului Electoral Central (BEC) pentru referendumul din 29 iulie.

325 afișări
Imaginea articolului Judecătoarea Gabriela Bogasiu a fost aleasă preşedintele BEC pentru referendum

Judecătoarea Gabriela Bogasiu a fost aleasă preşedintele BEC pentru referendum (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax foto)

Cei şapte judecători din Biroul Electoral Central (BEC) pentru referendumul din 29 iulie au fost traşi la sorţi, duminică, de preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu.

Din Biroul Electoral Central pentru referendum fac parte judecătorii Dănuţ Cornoiu şi Alina Sorinela Macavei - de la Secţia I Civilă, Gabriela Bogasiu şi Luiza Maria Păun - de la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, precum şi Elena Cârcei, Aurelia Motea şi Tatiana Năstase - de la Secţia a II-a civilă.

Cei şapte judecători au ales, luni, preşedintele BEC. Astfel, în urma votului secret, judecătoarea Gabriela Bogasiu a fost aleasă preşedintele BEC pentru referendum.

Potrivit Legii 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, în cel mult 24 de ore de la desemnarea celor şapte judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în Biroul Electoral Central este ales, prin vot secret, preşedintele BEC.

Parlamentul a stabilit ca referendumul să fie organizat la 29 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici