Judecătorii CSM au decis şefii secţiilor penală şi civilă de la instanţa supremă

Secţia pentru judecători a CSM a decis, în urma şedinţei de marţi, numirea în funcţiile de preşedinte al Secţiei Penale şi al Secţiei Civile de la instanţa supremă a magistraţilor Daniel Grădinaru, respectiv Laura-Mihaela Ivanovici.

566 afișări
Imaginea articolului Judecătorii CSM au decis şefii secţiilor penală şi civilă de la instanţa supremă

Judecătorii CSM au decis şefii secţiilor penală şi civilă de la instanţa supremă

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a judecătorului Laura-Mihaela Ivanovici pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 19 decembrie. Decizia a fost adoptată cu şapte voturi pentru şi trei împotrivă.

De asemenea, judecătorii CSM l-au numit în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a instanţei supreme pe Daniel Grădinaru. Mandatul lui va fi tot de trei ani şi începe miercuri. Opt membri ai Secţiei pentru judecători a CSM au votat pentru numire, iar două împotrivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici