Judecătorul Laura Radu, noul preşedinte al Tribunalului Bucureşti

Noul preşedinte al Tribunalului Bucureşti va fi, începând de la 1 ianuarie, judecătorul Laura Radu, care a promovat concursul de ocupare a acestei funcţii de conducere, transmit reprezentanţii instituţiei.

3316 afișări
Imaginea articolului Judecătorul Laura Radu, noul preşedinte al Tribunalului Bucureşti

Judecătorul Laura Radu, noul preşedinte al Tribunalului Bucureşti

Judecătorul Laura Radu este magistratul care va prelua, începând cu 1 ianuarie, funcţia de preşedinte şi, totodată, de purtător de cuvânt al Tribunalului Bucureşti.

În prezent, cele două funcţii sunt ocupate de judecătorul Laura Andrei.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Bucureşti, Laura Radu va ocupa această funcţie ca urmare promovării concursului pentru numirea în funcţii de conducere, desfăşurat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Laura Radu a fost vicepreşedintele delegat al Secţiei Penale din cadrul Tribunalului Bucureşti şi avea în subordonare Secţia I penală şi Secţia a VIII-a conflicte de muncă şi asigurări sociale.

Actualul preşedinte al Tribunalului, Laura Andrei, va fi judecător la Secţia de Contencios Administrativ de la Curtea de Apel Bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici