Jurnal de Pandemie. Prof. Dr Olga Simionescu: Îmi place Didier Raoult şi găsesc combinaţia lui perfectă pentru formele asimptomatice şi uşoare de boală

  • Prof. Dr. Olga Simionescu: Admir faptul că Raoult nu a fost chemat la Elysee şi că Preşedintele Republicii ascultă rezultatele noului studiu al savantului
  • Prof. Simionescu: Îmi place Didier Raoult şi găsesc combinaţia lui perfectă pentru formele asimptomatice şi uşoare
  • Prof. Simionescu: Medicaţia lui Raoult se dă şi în ţara noastră
719 afișări
Imaginea articolului Jurnal de Pandemie. Prof. Dr Olga Simionescu: Îmi place Didier Raoult şi găsesc combinaţia lui perfectă pentru formele asimptomatice şi uşoare de boală

Jurnal de Pandemie. Prof. Dr Olga Simionescu: Îmi place Didier Raoult şi găsesc combinaţia lui perfectă pentru formele asimptomatice şi uşoare de boală

Prof. Dr. Olga Simionescu a completat şi astăzi jurnalul de pandemie. De data aceasta îţi vorbeşte despre vizita Preşedintelui Macron în biroul specialistului dar şi despre combinaţia de hidroxiclorochină şi azitromicină pe care o propune profesorul Raoult pentru cei care au Covid 19. În acelaşi timp Prof. Simionescu explică de ce anumite ţări stau mai bine la capitolul îmbolnăviri. Redăm aici integral jurnalul: 

  • Mieux vaut tard que jamais, le place francezilor să spună, şi nu mă satur  să-l privesc pe  Didier  Raoult in high power, la el în birou, vizitat pâna la urmă de un Preşedinte  îngrijorat (cuta frontală a lui Emmanuel Macron  se datorează, sans doute, celor 1341 de decese scurse din ziua precedentă vizitei, în Franţa). Admir faptul că medicul nu a fost chemat la Elysee şi că Preşedintele Republicii ascultă, pe scaun de vizitator, rezultatele noului studiu al savantului, în biroul îngust din care nimeni  nu îndepărtează teancurile de dosare, căci naturalia non turpia. Nu importă că ceilalţi bărbaţi sunt închişi (pentru cine nu ştie body language, a sosit timpul!). Drumul  prin coridorul îngust, în costume obişnuite de spital  şi cu măşti simple chirurgicale, dar şi tânara specialistă în pantofi de stradă,  traduc, înainte de toate, naturaleţe. O simplă teleportare în Romanika ar fi presupus  emfaza de tip cotcodac, stetoscopu’ după gât, măşti FFP2 (au moins), precum şi consideraţii absolute de tip sic volo! Adevărul deplin pogorât peste corifeii locali. Impresionant.
  •  
  • Este, aşadar,  o venire târzie, dar obligatorie. Cu o carte de vizită aproape supranaturală, Directorul Institutului de Boli Infecţioase de la Marsilia este etichetat, mai ales in Franţa, drept “savantul controversat” (vezi episoadele 5 si 7).  Unu’ cu-n  mop în cap îl imită pe youtube şi se scălămbăie scremut, într-un tablou gregar, pictat cu o franceză de gang. Sufletzele roase de venin le susură oficialilor neîncredere, în baza alungirii intervalului QT pe EKG. FDA din Statele Unite aprobă combinaţia în regim de urgenţă, ea se dă în întreaga lume, dar unii care-mi amintesc de copiii cu probleme (cei care de obicei, în chilotei, dar fără pălăriuţă, le dărâmă altor copilaşi castelul de nisip,  pe malul mării, după care fug la mami!)  insistă că  nu e bună autorizaţia, că e doar de moment. Ei remarcă psihologic un cercel ascuns de păr în urechea savantului şi demonstrează subsecvent că nu e cazul să-l credem.
  •  
  • Pe câtiva din Dâmboviţa îi  cunosc şi am ajuns, cu timpul, să-i inţeleg. Fara operă deloc şi/ sau cu plagiate ieftine. Totdeauna cu ochii către drumul altuia, că al lor nu prea e. En tout cas, imi place Didier Raoult şi găsesc combinaţia lui perfectă pentru formele asimptomatice şi uşoare de boală. Medicaţia lui se dă şi în ţara noastră (alta dată despre acest mister).
  •  
  • S-a mai constatat (uimitor) că urmaşii lui Decebalus per Scorilo (dar şi intregul bloc estic european) o duc mai bine decât ţări cu bugete grase, precauţii şi medicină de vârf.
  • Teoriile care stau la baza acestor diferenţe, la aceasta oră, sunt:
  • *  Literatura “cultă” vede globul pământesc prin: Vaccinarea  BCG, lanţul filogenetic A,B,C (rezultat al mutaţiilor virusului cu ARN), gena dacică cu mutaţii pe receptorul ACE1 şi impact pe ACE2 (receptorul prin care intră virusul în celulă). Se mai vorbeşte despre blocul savietik şi despre locuitorii obişnuiţi să asculte de comanda opresivă a statului totalitar.
  •  *      Literatura “populară” ne transmite  prin viul  grai al celor mândri de paşapoartele lor şi nedumeriţi de sistemele de sănătate ultrafinanţate  din ţările lor:  cah,  Estul are tuberculoză, este plin de infecţii şi oamenii deja sunt rezistenţi, prin selecţie naturală. Spun ei şi mai multe, dar când o relaţie nu mai merge, nu e rostul să mai insişti. As admite însă că “ la barza chioară/ ii face Dumnezeu cuib”. 

 

 

Suntem în săptămâna patimilor şi zic că e timpul  să privim în noi înşine, mai mult decât altă dată.

Nihil sine Deo!

Keep you posted!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici