Kalush Orchestra va reprezenta Ucraina la Eurovision cu piesa tribut „Stefania” VIDEO

  • Kalush Orchestra va reprezenta Ucraina la concursul Eurovision 2022 care va avea loc în Torino, Italia.
  • Elemente de folk şi rap ucrainian este reţeta cu care grupul speră că câştige marea competiţie muzicală.
431 afișări
Imaginea articolului Kalush Orchestra va reprezenta Ucraina la Eurovision cu piesa tribut „Stefania” VIDEO

Kalush Orchestra va reprezenta Ucraina la Eurovision cu piesa tribut „Stefania” VIDEO

Piesa „Stefania” este un tribut adus mamei lui Oleg Psyuk, fondatorul grupului muzical. Aceasta a ascultat piesa pentru prima dată abia în timpul preselecţiei.
 
Kalush Orchestra este un grup care cântă muzică rap, format în anul 2019,  din care fac parte Oleg Psiuk, Ihor Didenchuk şi Dj KilimMen.
 
Grupul şi-a luat numele de la oraşul ucrainian Kalush, care este şi locul unde a trăit fondatorul trupei. 
 
„În fiecare zi au peste 15 interviuri, repetiţii şi muncesc mult”, scrie presa ucrainiană despre formaţia care va prezenta Ucraina la Eurovision în acest an.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici