Kelemen Hunor: Cetăţenii români vaccinaţi pot călători în Ungaria fără restricţii

1258 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: Cetăţenii români vaccinaţi pot călători în Ungaria fără restricţii

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a anunţat că cetăţenii români vaccinaţi vor putea călători în Ungaria fără restricţii.

De sâmbătă seară cetăţenii români vaccinaţi pot călători în Ungaria fără restricţii”, a scris Kelemen Hunor pe Facebook.

Acesta susţine că vestea bună vine după ce vineri Ungaria a fost trecută pe lista verde a ţărilor cu risc epidemiologic, „aşadar cetăţenii din Ungaria pot călători fără restricţii în România”.

Consulatul General al Ungariei la Cluj-Napoca a precizat că se poate călători din România în Ungaria fără carantină, dacă persoana a fost vaccinată şi deţine un document doveditor în acest sens, „indiferent dacă acesta este cetăţean maghiar, dublu cetăţean român-maghiar sau cetăţean român”.

Conform aceleiaşi surse, documentul doveditor poate fi în limba engleză sau în română, fiind vorba despre adeverinţa care se administrează în România după vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici