La loc comanda: Anunţata închidere a circulaţiei pe breteaua de urcare pe A1 nu va mai avea loc

Circulaţia rutieră se închide marţi pe breteaua de urcare pe Autostrada A1 Vâlcea - Sibiu şi se va redirecţiona pe DN 7, pe ruta Tălmaciu - Veştem - Autostrada A1, pentru ca muncitorii să rezolve o degradare apărută la capătul tronsonului.

495 afișări
Imaginea articolului La loc comanda: Anunţata închidere a circulaţiei pe breteaua de urcare pe A1 nu va mai avea loc

Se închide circulaţia pe breteaua de urcare pe A1. Reparaţii în zonă, la nici un an de la deschidere

UPDATE: Reprezentanţii DRDP Braşov au informat, după postarea anunţului, că lucrările nu se vor mai face marţi şi vor reveni cu informaţii despre data exactă.

//////////////////

ŞTIREA INIŢIALĂ

Circulaţia rutieră se închide marţi pe breteaua de urcare pe Autostrada A1 Vâlcea - Sibiu şi se va redirecţiona pe DN 7, pe ruta Tălmaciu - Veştem - Autostrada A1, pentru ca muncitorii să rezolve o degradare apărută la capătul tronsonului.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, marţi, începând cu ora 9.00, se va închide circulaţia pe breteaua de urcare pe autostrada A1, în zona Boiţa.

Traficul rutier de pe sensul Vâlcea – Sibiu se va redirecţiona pe DN7, pe ruta Tălmaciu – Veştem – Autostrada A1.

Circulaţia de pe sensul Sibiu – Vâlcea nu va fi afectată.

Reprezentanţii DRDP Braşov spun că restricţia este necesară pentru eliminarea unor degradări apărute în zona devierii temporare de la capătul corpului de autostradă.

Primul tronson din Autostrada A1 Sibiu - Piteşti, cel cuprins între Sibiu şi Boiţa, a fost deschis la mijlocul lunii decembrie 2022.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici