La metrou, fără pantaloni: iniţiativa care „sărbătoreşte prostia” revine după pandemie

Londonezii au venit în lenjerie intimă la metrou, pentru a celebra o iniţiativă lansată peste ocean în urmă cu 21 de ani.

1258 afișări
Imaginea articolului La metrou, fără pantaloni: iniţiativa care „sărbătoreşte prostia” revine după pandemie

Mii de londonezi au aruncat astăzi, 8 ianuarie, conformismul, normele sociale şi eticheta şi s-au prezentat îmbrăcaţi în lenjerie intimă în public.

Pentru prima dată după pandemie, „Fără pantaloni Tube Ride” s-a transformat într-o „plimbare fără pantaloni cu metroul”.

Iniţiativa a fost lansată în 2002 la New York şi a fost reînviată curând peste ocean, devenind „sărbătoarea internaţională a seriozităţii”, cel puţin conform Improv Everywhere, grupul care o promovează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici