Lady Gaga a avut nevoie de îngrijiri medicale după concert. Două ambulanţe au fost chemate la finalul show-ului

Lady Gaga, care, joi seară, a susţinut un concert incendiar în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, nu s-a simţit foarte bine pe scenă, două ambulanţe sosind imediat după finalul show-ului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

1583 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a avut nevoie de îngrijiri medicale după concert. Două ambulanţe au fost chemate la finalul show-ului

Două ambulanţe, chemate pentru a-i acorda îngrijiri medicale lui Lady Gaga după concert (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.

La un moment dat, în timpul concertului, a existat un moment de confesiune din partea artistei. "M-am dus în culise pentru că am vomat şi nu am vrut să vedeţi asta... mi se întâmplă uneori", a spus Lady Gaga.

Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, să-şi ducă show-ul până la capăt.

Potrivit ştirileprotv.ro, la finalul concertului, două ambulanţe au ajuns de urgenţă în zonă, chiar în spatele scenei, pentru a-i acorda îngrijiri medicale artistei.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball". Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară, iar următorul show al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici