Legile Justiţiei | Iordache: Şerban Nicolae lucrează noaptea şi a venit şi ne dă teme, a depus amendamente la ora 23:00

Preşedintele Comisiei privind legile Justiţiei, Florin Iordache, i-a reproşat, în cadrul şedinţei de luni, senatorului PSD, Şerban Nicolae, că a depus amendamente la legile Justiţiei noaptea, la ora 23:00, precizând că acesta le-a dat „teme”.

1193 afișări
Imaginea articolului Legile Justiţiei | Iordache: Şerban Nicolae lucrează noaptea şi a venit şi ne dă teme, a depus amendamente la ora 23:00

Legile Justiţiei | Iordache: Şerban Nicolae lucrează noaptea şi a venit şi ne dă teme, a depus amendamente la ora 23:00

„Observ că mai sunt colegi ca domnul Şerban Nicolae care au propus amendamente, eu înţeleg că se regăsesc pe un tabel, dar ideea era să avem şi noi tabelul”, a susţinut deputatul USR, Stelian Ion, în şedinţa comisiei în care se dezbat şi se votează legile Justiţiei cu modificările cerute de CCR.

Preşedintele Comisiei, Florin Iordache, a intervenit şi a declarat că este bine de precizat şi la ce oră a depus Şerban Nicolae amendamentele.

„Deci amendamentele domnului Şerban Nicolae au fost depuse aseară la ora 23.00. Ca să fim foarte corecţi unii cu alţii. Deci mi se pare normal, dacă domnul Şerban Nicolae lucrează noaptea şi a venit şi ne-a dat teme, să spunem şi când ne-a dat aceste teme! Au fost depuse aseară la ora 23.00”, a subliniat Iordache.

Stelian Ion a răspuns că nu este un fan al lui Şerban Nicolae, iar Florin Iordache a susţinut că nici el.

„Mi-aş cere scuze dacă am provocat vreo trauma vreunui membru al Comisiei că am lucrat aseară până la ora 23, încercând să fac şi câteva corelări tehnice. Sper să nu fie vreo suferinţă ireconciliabilă”, a răspuns, ironic, Şerban Nicolae.

În replică, senatoarea PNL, Iulia Scântei, a precizat: „Apreciez efortul de noapte al domnului Serban Nicolae, era bun dacă o făcea în decembrie”.

„Mă deranja muzica”, a răspuns Nicolae, făcând referire la episodul în care Stelian Ion a adus o boxă şi a pus muzică în sala comisiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici