Video Legiştii vor face autopsia copilului a cărui bunică s-a aruncat cu el în braţe (Video ProTV)

Medicii legişti vor face, luni, autopsia copilului de un an şi jumătate a cărui bunică s-a sinucis aruncându-se cu el în braţe de la etajul nouă al unui bloc din Bucureşti, crezând că nepotul ei suferea de o boală incurabilă.

337 afișări

Femeia, în vârstă de 52 de ani, s-a arucat cu copilul în braţe vineri seară, de la etajul nouă al unui bloc de pe strada Ion Mihalache din Bucureşti. Şi bunica, şi nepotul au murit în drum spre spital.

Medicii legişti vor face luni autopsia copilului pentru a stabili dacă suferea de vreo boală incurabilă, aşa cum reiese din biletele lăsate de bunică, a declarat pentru MEDIAFAX procurorul de caz, Maximilian Bălăşescu, din cadrul Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Acesta a spus că tatăl copilului a fost deja audiat şi a declarat că băiatul nu suferea de vreo maladie.

Bunica a lăsat două bilete cu acelaşi text: "Ce trăim este o tragedie, dar e mai bine ceea ce se va întâmpla. Nu vreau să las copilul să fie bătaia voastră de joc. E mai bine aşa".

Potrivit Pro TV, în biletul lăsat de femeie scria şi că băiatul ar fi fost hipoacuzic: "Ce copil frumos, isteţ, se caţără... umblă peste tot! Să nu audă bine? Să nu vadă? ....Ce şcoli? Hipoacuzici...carieră, familie şi el? Familie distrusă!"

Procurorul Bălăşescu a spus şi că femeia care s-a aruncat nu avea o problemă psihică ce ar fi necesitat tratament.

Rezultatele anchetei vor fi disponibile, cel mai probabil, într-o săptămână, a mai spus procurorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici