Leluţ Vasilescu, bateristul trupei Compact, a murit

Leluţ Vasilescu, bateristul trupei Compact, a murit. Anunţul a fost făcut de Dorin Lojigan, primarul oraşului Câmpia Turzii, pe Facebook.

3078 afișări
Imaginea articolului Leluţ Vasilescu, bateristul trupei Compact, a murit

Leluţ Vasilescu, bateristul trupei Compact, a murit

„Am aflat cu profundă tristeţe despre trecerea la cele veşnice a unui om extraordinar şi un muzician desăvârşit, prietenul meu, Leluţ Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluţ Vasilescu a avut o carieră de succes şi o viaţă frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generaţii întregi le-au fredonat şi de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare”, scrie pe Facebook Dorin Lojigan.

El menţionează că Leluţ Vasilescu era cetăţean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii.

„Leluţ Vasilescu a promovat, cu drag şi mândrie, oraşul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu şi pentru toţi fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanţe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluţ „Megastarul” Vasilescu! Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa”, încheie Lojigan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici