Leul a crescut joi în raport cu euro, francul elveţian şi dolarul american

  • Leul s-a întărit joi în raport cu euro la cursul oficial
  • Moneda naţională s-a apreciat şi în raport cu francul elveţian şi dolarul american
2285 afișări
Imaginea articolului Leul a crescut joi în raport cu euro, francul elveţian şi dolarul american

Leul a crescut joi în raport cu principalele valute

Leul s-a întărit joi în raport cu euro la cursul oficial, iar dacă miercuri BNR indica o cotaţie de 4,8338 lei/euro, astăzi aceasta a ajuns la 4,8278 lei/euro. 
 
Moneda naţională s-a apreciat şi faţă de dolarul american. Astfel, cotaţia oficială de joi este 4,4355 lei/dolar, în timp ce miercuri aceasta a fost 4,4477 lei/dolar. 
 
Şi cotaţia în raport cu francul elveţian a scăzut joi, până la 4,5746 lei/franc. Miercuri, BNR a indicat un curs de 4,5796 lei/franc. 
 
În raport cu lira sterlină, leul s-a depreciat, de la 5,4833 lei/lira sterlină, cursul oficial de miercuri, până la 5,5115 lei/lira sterlină, joi. 
 
Gramul de aur s-a scumpit. Dacă miercuri cotaţia oficială era de 236,2803 lei, joi aceasta a ajuns la 237,0045 lei. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici