Liber cu bicicleta la metrou! Numai în weekend şi de sărbătorile legale!

O decizie cel puţin pe jumătate bună! Metrorex, administratorul metroului bucureştean, a decis ca începând cu weekend-ul 24-25 Iulie 2010 să permită transportul bicicletelor, dar numai în zilele de sâmbătă/duminică şi sărbători legale.

56 afișări
Imaginea articolului Liber cu bicicleta la metrou! Numai în weekend şi de sărbătorile legale!

Liber cu bicicleta la metrou! Numai în weekend şi de sărbătorile legale! (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Accesul cu bicicleta în trenurile de metrou este permis numai în primul vagon, în sensul de mers, în zona din spatele cabinei de conducere a trenului", se arată într-o informare a Metrorex.

Compania mai anunţă că pe parcursul călătoriei, bicicletele vor trebui asigurate de posesor astfel încât să nu afecteze confortul şi siguranţa călătorilor şi să nu deterioreze interiorul vagonului de metrou.

Citeşte mai multe despre transportul bicicletelor cu metroul pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici