Licitaţie de 1,67 miliarde lei pentru reabilitarea litoralului românesc: Ce zone sunt vizate

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a lansat, pe platforma SICAP, o licitaţie în valoare de 1,67 miliarde lei, pentru reabilitarea unor părţi din litoralul românesc, în zonele Costineşti, Olimp, Venus-Aurora sau Mangalia-Saturn.

2118 afișări
Imaginea articolului Licitaţie de 1,67 miliarde lei pentru reabilitarea litoralului românesc: Ce zone sunt vizate

Licitaţie de 1,67 miliarde lei pentru reabilitarea litoralului românesc

Potrivit anunţului de licitaţie postat pe SICAP, se au în vedere lucrări la componente ale sistemului de protecţie costieră pentru reducerea eroziunii şi asigurarea unui grad corespunzător de protecţie a plajelor, care, în unele zone au dispărut ca urmare a eroziunii.

„Protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Costineşti, protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Olimp, protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Jupiter-Neptun, protecţiaşsi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Balta Mangalia-Venus-Aurora, protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre in zona Mangalia-Saturn, protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona 2 Mai, din cadrul proiectului <Reducerea eruziunii costiere, aza II (2014-2020)>”, se arată în anunţul de pe SICAP.

În cadrul proiectului se face, între altele, lucrări de înnisipări artificiale a plajelor şi lucrări de demolare/construcţie/reabilitare a structurilor costiere pentru toate loturile.

Valoarea totală estimativă a proiectului este de peste:1,67 miliarde lei fără TVA, iar contractul este împărţit în şase loturi.

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru licitaţia care va fi una deschisă este 31 martie 2020, ora 15.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici