Lideri PDL: Primarul din Deta trebuie să îşi continue mandatul. Răspunderea este a fiilor săi

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, luni, că nu crede că primarul din Deta, Petru Roman (PDL), ar trebui să se suspende din funcţie până la finalizarea anchetei în cazul scandalului în care sunt implicaţi fiii acestuia.

198 afișări
Imaginea articolului Lideri PDL: Primarul din Deta trebuie să îşi continue mandatul. Răspunderea este a fiilor săi

Lideri PDL: Primarul din Deta trebuie să îşi continue mandatul. Răspunderea este a fiilor săi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu, nu cred, până la urmă responsabilitatea este a fiului lui sau, mă rog, a fiilor lui şi cred că trebuie să aşteptăm să vedem în ce constă această anchetă", a precizat Frunzăverde, întrebat dacă primarul din Deta ar trebui să se suspende.

El a spus că, din punctul său de vedere, informaţiile potrivit cărora taxele de protecţie percepute de fiii primarului mergeau la primar sunt greu de crezut.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, şi primarul Braşovului, George Scripcaru, au precizat că nu cunosc ce s-a întâmplat în Deta. ceva trebuie să plătească şi primarul din Deta trebuie să-şi vadă de activitatea lui în continuare, pentru că este unul dintre cei mai buni primari din judeţul Timiş. El a adăugat că informaţiile potrivit cărora taxele de protecţie cerute de fiii primarului mergeau la primar sunt "simple speculaţii care ţin de domeniul fantasticului".

"Eu îl ştiu foarte bine pe primar, e un om serios, un om care este foarte respectat şi uitaţi-vă cu ce scor a ieşit acest primar în Deta şi o să vă daţi seama că lucrurile nu sunt aşa cum se spune", a spus Popoviciu. El a adăugat că primarul din Deta ar trebui să candideze pentru un nou mandat. pentru că a început nişte proiecte care trebuie terminate.

Primarul din Deta, Petru Roman (PDL), a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că ambii săi copii au avut "probleme cu dosare penale", iar Bogdan Roman, fiul cel mare, era cunoscut ca fiind o fire mai violentă şi dacă vor fi găsiţi vinovaţi vor trebui să răspundă pentru faptele lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici