Limuzină de 215.000 lei, găsită în Vama Albiţa în aceeaşi zi când a fost declarată furată în Germania

O limuzină Mercedes, fabricată în 2011 şi evaluată la peste 210.000 lei, a fost depistată în Vama Albiţa de către poliţiştii de frontieră vasluieni în aceeaşi zi în care a fost declarată furată în Germania, autoturismul fiind indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor.

270 afișări
Imaginea articolului Limuzină de 215.000 lei, găsită în Vama Albiţa în aceeaşi zi când a fost declarată furată în Germania

Limuzină de 215.000 lei, găsită în Vama Albiţa în aceeaşi zi când a fost declarată furată în Germania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui, autoturismul a fost descoperit ca fiind furat în momentul în care şoferul limuzinei, un bărbat de naţionalitate germană în vârstă de 51 de ani, s-a prezentat în Vama Albiţa pentru a face formalităţile de control la frontieră.

Venit din Germania, conducătorul auto intenţiona să iasă din România pentru a ajunge cu maşina în Republica Moldova.

"În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Germania în aceeaşi zi în care conducătorul auto s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa. În consecinţă, pe numele cetăţeanului german a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi în vederea continuării cercetărilor în acest caz", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui, Irina Mirică.

Autoturismul, în valoare de 215.000 lei, a fost indisponibilizat de către poliţiştii de frontieră vasluieni în parcul auto al IJPF până la recuperarea acestuia de către proprietar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici