Linia de cale ferată Craiova - Drobeta Turnu Severin - Caransebeş. Trei loturi, anunţ în SEAP

Pas important pentru reabilitarea a peste 100 km de cale ferată pe tronsonul Craiova - Drobeta Turnu Severin - Caransebeş, anunţat de ministrul Sorin Grindeanu.

2771 afișări
Imaginea articolului Linia de cale ferată Craiova - Drobeta Turnu Severin - Caransebeş. Trei loturi, anunţ în SEAP

Linia de cale ferată Craiova - Drobeta Turnu Severin - Caransebeş. Trei loturi, anunţ în SEAP

CFR SA a transmis miercuri, în SEAP, spre validare documentaţiile pentru contractele de proiectare şi execuţie a lucrărilor de reabilitare a ultimelor 3 Loturi ale acestui tronson, cu o valoare totală de 4,25 miliarde de lei (fără TVA), arată ministrul Transporturilor.

Lotul 4 (Drobeta Turnu Severin- Băile Herculane) are o lungime de 41,61 km şi o valoare de 1,46 miliarde de lei (fără TVA): proiectarea va dura 12 luni, execuţia 60 de luni.

Lotul 5 (Băile Herculane- Poarta) - cu o lungime de 32,637 km şi o valoare estimată de 1,45 miliarde de lei (fără TVA): proiectarea va dura 12 luni, execuţia 48 de luni.

Lotul 6 (Poarta- Caransebeş)- o lungime de 37,160 km şi o valoare estimată de 1,33 miliarde de lei (fără TVA): proiectarea va dura 12 luni, execuţia 60 de luni.

Linia de cale ferată Craiova- Drobeta Turnu Severin- Caransebeş (225,28 km) se află pe Coridorul Orient - Est Mediteranean şi beneficiază de cea mai mare finanţare prin Programul de Transport: 12,49 miliarde de lei, fără TVA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici