Linie specială a RATB pentru asigurarea transportului participanţilor la festivalul B'estfest

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) înfiinţează o linie specială pentru asigurarea transportului participanţilor la festivalul B'estfest Summer Camp 2012.

274 afișări
Imaginea articolului Linie specială a RATB pentru asigurarea transportului participanţilor la festivalul B'estfest

Linie specială a RATB pentru asigurarea transportului participanţilor la festivalul B'estfest 9Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Linia va funcţiona în perioada 6 iulie, ora 14.30 - 9 iulie, ora 6.00, pe următorul traseu: Piaţa Charles de Gaulles, Bd. Mareşal Prezan, Şos. Kiseleff, Şos. Bucuresti-Ploiesti, Şoseaua de Centură, Şos. Pipera-Tunari, Cal. Bucureşti, Str. Ştefan cel Mare, B'estfest Summer Camp (din localitatea Tunari), cu întoarcere pe Str. Ştefan cel Mare, Cal. Bucureşti, Şos. Pipera-Tunari, Şoseaua de Centură, Şos. Bucuresti-Ploiesti, Şos. Kiseleff, Bd. Mareşal Prezan, Piaţa Charles de Gaulles, Bd. Aviatorilor, rond Pescăruş, Bd. Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulles.

Transportul va fi asigurat vineri, 6 iulie, între orele 14.30-6.00, iar în zilele de 7 şi 8 iulie, între orele 12.00-6.00.

Pe acest traseu autobuzele vor efectua opriri la Piata Charles de Gaulles şi Piaţa Presei Libere şi vor purta inscripţia: "Cursă specială-B'estfest".
Autobuzele vor circula la un interval de succedare de aproximativ 16 minute până la ora 21.00, de 60 minute între orele 21.00 şi 2.00, respectiv 16 minute, între orele 2.00 şi 6.00.

Preţul unei călătorii va fi de 3,5 lei.

Vineri, B'estfest îşi va deschide porţile pentru cea de-a şasea ediţie, fanii festivalului fiind aşteptaţi să petreacă trei zile şi trei nopţi pline de distracţie şi muzică non-stop.

Biletele se găsesc în continuare în reţeaua magazinelor Diverta, la preţul de 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Până pe 5 iulie, tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50 la sută discount din preţul biletului dacă vin în "gaşcă" de cinci persoane.

În zilele de festival, biletele vor putea fi achiziţionate şi la intrarea în B'estfest Park, la preţul de 150 de lei pentru biletul de o zi şi 285 pentru abonamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici