Linie specială de transport RATB pentru B'estfest Summer Camp 2012

RATB pune la dispoziţia persoanelor care vor să participe la B'estfest Summer Camp 2012, un festival care se desfăşoară între 6 şi 8 iulie, în comuna Tunari, autobuze speciale ce vor circula pe toată durata evenimentului, informează organizatorii, Emagic.

207 afișări
Imaginea articolului Linie specială de transport RATB pentru B'estfest Summer Camp 2012

Linie specială de transport RATB pentru B'estfest Summer Camp 2012 (Imagine: www.bestfest.ro)

Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), spectatorii B'estfest Summer Camp 2012 vor avea la dispoziţie şi anul acesta o linie specială de transport până la intrarea în zona de festival, care va funcţiona tur şi retur, de la Piaţa Charles de Gaulle (lângă staţia de metrou Aviatorilor), cu oprire şi în Piaţa Presei Libere, până la intrarea în B'estfest Park. Autobuzele vor avea inscripţionat textul "Linie specială B'estfest" şi vor circula cu o frecvenţă de 15 minute, începând cu ora 16.00 în data de 6 iulie (vineri, prima zi de festival), respectiv ora 12.00 în zilele de 7 şi 8 iulie, până la ora 22.00. Se va circula în direcţia B'estfest Park inclusiv după ora 22.00, însă la interval de 60 de minute, până la ora 2.00 dimineaţa. La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B'estfest Park spre Bucureşti, în funcţie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 4.00 dimineaţa. Plata călătoriei se va face prin achiziţionarea unui bilet pentru liniile preorăşeneşti, respectiv 1,5 lei.

Publicul va avea la dispoziţie şi linia de maxi-taxi 445, cu staţie la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36 (din staţia de metrou Pipera) sau de la staţia Băneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 - 20 de minute, iar capătul de linie se va afla în imediata apropiere a zonei festivalului, microbuzul fiind disponibil şi pe timp de noapte. Cei care vor veni cu maşina personală vor avea la dispoziţie o parcare gratuită la B'estfest Park. La intrarea în spaţiul de festival vor exista şi suporturi speciale pentru biciclete.

B'estfest Summer Camp 2012 va avea loc în perioada 6 - 8 iulie, din line up-ul festivalului facând parte nume precum Pulp, Garbage, Royksopp, Caro Emerald, Modestep, Selah Sue, Booka Shade, Milow, Skindread, Dope D.O.D., Trolley Snatcha, Andy C, Kreator, Meshuggah şi Moonspell.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro şi în reţelele afiliate, la preţul de 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului daca vin în "gaşcă" de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici