Lista celor mai dorite joburi din România

Concurenţa pentru ocuparea unui post este mare nu numai la poziţiile de execuţie, ci şi la joburile de director. Comerţul, hotelurile şi băncile atrag cei mai mulţi doritori. Cei mai doriţi candidaţi sunt cei care vin de la concurenţă.

17 afișări
Imaginea articolului Lista celor mai dorite joburi din România

Lista celor mai dorite joburi din România (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Comerţul, industria ospitalităţii şi serviciile financiare sunt domeniile cele mai căutate de către românii cu abilităţi de conducere. E suficientă o simplă trecere în revistă a joburilor postate pe site-urile de recrutare pentru a vedea cât de mare este concurenţa printre cei care vor să ajungă mari directori. Şi nu e deloc mică, spun specialiştii.

"De regulă, într-o singură lună, o companie ajunge să primească între 500 şi 1.000 de CV-uri pentru posturile de manager disponibile. Sunt însă şi situaţii în care cifra este depăşită lejer, în cazurile în care un anumit anunţ este publicat în mai multe oraşe", au declarat pentru gândul reprezentanţii eJobs.ro.

Citeşte mai multe despre cele mai dorite joburi din România pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici