Fetele care s-au luat la bătaie, în Reşiţa, erau supărate din cauza unor postări pe Facebook

Cele două adolescente care s-au bătut crunt în Reşiţa erau supărate din cauza unor postări pe Facebook.

595 afișări
Imaginea articolului Fetele care s-au luat la bătaie, în Reşiţa, erau supărate din cauza unor postări pe Facebook

Fetele care s-au luat la bătaie, în Reşiţa, erau supărate din cauza unor postări pe Facebook

În urma cercetărilor efectuate după apariţia în spaţiul public a unor imagini în care două tinere au fost implicate într-o altercaţie, poliţiştii din Reşiţa au stabilit identitatea celor două persoane, transmite Poliţia Caraş-Severin.

„Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din Reşiţa, cea din urmă agresând-o fizic pe fata de 14 ani, în urma unor discuţii în contradictoriu privind unele postări pe reţelele de socializare. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe faţă de minora în vârstă de 15 ani”, a informat sursa citată.

Fetele făceau parte dintr-un grup mai mare de adolescenţi, iar potrivit imaginilor apărute pe reţelele de socializare, cele două tinere s-au luat la bătaie fără ca, iniţial, cineva să intervină. Apoi, câţiva tineri au sărit şi le-au despărţit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
adolescente,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici