Liviu Popa: Respect decizia lui Ioan Rus aşa cum îl respect şi pe dânsul. Trebuie să îşi facă echipă

Fostul şef al Poliţiei Române a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că îl respectă pe ministrul Ioan Rus şi respectă decizia de a-l schimba din funcţie, precizând că acesta trebuie să îşi facă echipă.

390 afișări
Imaginea articolului Liviu Popa: Respect decizia lui Ioan Rus aşa cum îl respect şi pe dânsul. Trebuie să îşi facă echipă

Liviu Popa: Respect decizia lui Ioan Rus aşa cum îl respect şi pe dânsul. Trebuie să îşi facă echipă (Imagine: Silviana Armat/Mediafax Foto)

"Am fost schimbat din funcţie la propunerea ministrului Ioan Rus. Este o decizie pe care i-o respect, aşa cum îl respect şi pe dânsul, el trebuie să-şi facă echipă. Domnul chestor Petre Tobă a fost numit şeful Poliţiei Române", a spus Liviu Popa.

Premierul Victor Ponta a semnat, marţi, propunerea ministrului de Interne de numire a lui Petre Tobă la conducerea Poliţiei Române, în locul lui Liviu Popa, care va conduce Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

De asemenea, chestorul Ioan Căbulea a fost numit şef al Departamentului de ordine şi siguranţă publică din MAI, în locul lui Petre Tobă.

Propunerea de schimbare a şefului Poliţiei Române vine la câteva zile după ce premierul Victor Ponta declara, ca urmare a fugii lui Sile Cămătaru, că a cerut ministrului de Interne, Ioan Rus, să prezinte, miercuri, în şedinţa de Guvern, un raport privind urmăriţii general şi că ar putea fi daţi afară şefii din Poliţie, dacă aceştia sunt vinovaţi de situaţia existentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici