Localităţi din judeţele Constanţa şi Călăraşi, fără energie electrică din cauza viscolului

Zece localităţi din judeţele Constanţa şi Călăraşi au rămas, marţi, fără energie electrică din cauza viscolului, echipele teritoriale ale Enel intervenind pentru remedierea avariilor.

26 afișări
Imaginea articolului Localităţi din judeţele Constanţa şi Călăraşi, fără energie electrică din cauza viscolului

Localităţi din judeţele Constanţa şi Călăraşi, fără energie electrică din cauza viscolului (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Enel Distribuţie Dobrogea, o localitate din judeţul Constanţa, Canlia, a rămas fără energie electrică, după ce viscolul a avariat o linie de medie tensiune şi două posturi de transformare. Trei echipe ale unităţii teritoriale Constanţa lucrează pe teren la remedierea avariilor, accesul către localitatea Candia fiind îngreunat din cauza drumului blocat de zăpadă.

Totodată, în judeţul Călăraşi nouă localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică, trei linii de medie tensiune şi 36 de posturi de transformare fiind afectate de viscol. Echipele societăţii intervin cu 35 de oameni în teren pentru remedierea defecţiunilor.

Enel Distribuţie Dobrogea a anunţat că în judeţele Tulcea şi Ialomiţa nu se înregistrează avarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici