Locatarii imobilului din zona Pasajului Basarab au încheiat protestul

Locatarii imobilului din zona Pasajul Basarab-Orhideelor au renunţat, sâmbătă, în jurul orei 14.00, la protest şi au acceptat să coboare de pe acoperişul clădirii după ce reprezentanţi ai municipalităţii le-au transmis că duminică se vor întâlni, la sediul Primăriei, cu primarul Adriean Videanu.

1 afișare
Imaginea articolului Locatarii imobilului din zona Pasajului Basarab au încheiat protestul

Locatarii imobilului din zona Pasajului Basarab au încheiat protestul

Locatarii imobilului care s-au urcat pe acoperiş, ameninţând că se aruncă dacă autorităţile refuză să le rezolve problemele şi cerând ca primarul general să vină la faţa locului, au acceptat să coboare şi să renunţe la protest după ce reprezentanţi ai Primăriei Capitalei le-au transmis că Adriean Videanu îi va primi, duminică, la ora 10.30, pentru a analiza cererile acestora.

Mai multe persoane care pretind că sunt chiriaşi în locuinţele din zona Pasajul Basarab-Orhideelor s-au urcat, sâmbătă, pe acoperişul unui imobil şi au ameninţat că se aruncă dacă municipalitatea nu le rezolvă situaţia locativă.

Protestatarii au discutat anterior şi cu viceprimarul general al Capitalei Ionuţ Popa, sosit la faţa locului, care i-a invitat, luni, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, pentru a analiza situaţia şi a găsi o modalitate de rezolvare a problemelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici