Locomotiva trenului Interregio Baia Mare – Bucureşti, cuprinsă de flăcări: Aproximativ 100 de pasageri, evacuaţi

Locomotiva trenului Interregio Baia Mare – Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări, joi seara, în staţia Gâlgău, judeţul Sălaj, în urma unui scurtcircuit electric, aproximativ 100 de pasageri fiind evacuaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1880 afișări
Imaginea articolului Locomotiva trenului Interregio Baia Mare – Bucureşti, cuprinsă de flăcări: Aproximativ 100 de pasageri, evacuaţi

Locomotiva trenului Interregio Baia Mare – Bucureşti, cuprisă de flăcări: Aproximativ 100 de pasager, evacuaţi

Purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că incendiul a fost stins de Garda de Pompieri Ileanda.

Locomotiva trenului Interregio 1642 Baia Mare – Bucureşti a luat foc, joi seară, în staţia Gâlgău, la locul incendiului intervenind Garda de Pompieri Ileanda. Aproximativ 100 de pasageri au fost evacuaţi, dar nimeni nu a fost rănit. Incendiul ar fi pornit, se pare, de la un scurtcitcuit electric la un compresor al locomotivei. O locomotivă de rezervă a fost trimisă pentru a se cupla la garnitură, astfel încât trenul să îşi continue deplasarea spre Bucureşti”, a spus Jacodi.

Potrivit acestuia, în urma incendiului a fost afectat doar compresorul din locomotivă, nefiind extins focul la vagoanele trenului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici