Locomotiva unui tren a DERAIAT în judeţul Braşov/ Incident similar petrecut în judeţul Arad

Locomotiva unui tren a deraiat, sâmbătă, în judeţul Braşov, traficul feroviar desfăşurându-se pe firul 2.

1255 afișări
Imaginea articolului Locomotiva unui tren a DERAIAT în judeţul Braşov/ Incident similar petrecut în judeţul Arad

Locomotiva unui tren a DERAIAT în judeţul Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, locomotiva unui tren care circula între Braşov şi Mediaş a deraiat de trei osii între staţiile Augustin - Racoş, pe firul I.

Cei şase călători aflaţi în tren au fost preluaţi de trenul IR 1745, care circula pe ruta comună.

Traficul feroviar în zonă nu este închis, trenurile circulând pe firul 2.

„La faţa locului se va interveni, pentru repunerea osiilor pe şină, cu un tren de ajutor”, a spus Oana Brânzan.

Încă o locomotivă a unui tren a deraiat, în judeţul Arad

Încă o locomotivă a unui tren a deraiat, sâmbătă, în judeţul Arad. Traficul feroviar este întrerupt, iar pe timpul intervenţiei trenurile internaţionale şi cele inter regio vor circula deviat, în timp ce pasagerii trenurilor locale vor fi transportaţi cu maşini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, locomotiva trenului care circula pe ruta Braşov - Curtici a deraiat la ieşire din Săvârşin.

Traficul feroviar este întrerupt.

„Pentru a asigura continuitate în traficul feroviar, în perioada în care se va interveni pentru repunerea pe şănă a boghiului, s-a luat măsura ca trenurile internaţionale şi cele inter regio să circule deviat, pe ruta Ilia - Lugoj - Timişoara - Arad, iar pentru trenurile locale se va asigura transbordare cu mijloace auto”, a spus sursa citată.

În acest moment, un singur tren este oprit în staţia Săvârşin.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Arad au anunţat că incidentul nu s-a soldat cu victime şi nu este afectată nici circulaţia rutieră.

Sâmbătă dimineaţă, locomotiva unui alt tren a deraiat în judeţul Braşov, traficul feroviar desfăşurându-se pe firul 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici