Locul neaşteptat în care a fost prins un bărbat român urmărit international pentru infracţiuni de sclavie

Un bărbat de 45 de ani, din Reteag, judeţul Bistriţa-Năsăud, urmărit international pentru sclavie în Italia, a fost prins la domicliu, acesta fiind reţinut.

1510 afișări
Imaginea articolului Locul neaşteptat în care a fost prins un bărbat român urmărit international pentru infracţiuni de sclavie

Locul în care a fost prins un bărbat român urmărit international pentru sclavie în Italia

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 45 de ani, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru infracţiuni de sclavie, a fost depistat de poliţiştii din Bistriţa – Năsăud, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pe numele bărbatului, acesta fiind condamnat la executarea unei pedepse de 5 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de sclavie.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de marţi să fie prezentat Curţii de Apel Cluj, pentru a fi luate măsurile legale.

Acesta se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici