Locuri de muncă la Paris: Disneyland intenţionează să angajeze 8.500 de persoane

Sunt căutate în special persoanele care se pricep la mentenanţă, dar bineveniţi sunt şi candidaţii din catering.

398 afișări
Imaginea articolului Locuri de muncă la Paris: Disneyland intenţionează să angajeze 8.500 de persoane

Locuri de muncă la Paris: Disneyland intenţionează să angajeze 8.500 de persoane

Cel mai faimos parc tematic din Europa, Disneyland Paris, se pregăteşte să angajeze încă 8.500 de persoane, dintre care 1.500 cu contracte permanente.

"Avem nevoie în special de personal de mentenanţă şi de catering", au declarat pentru Le Parisien responsabilii cu resursele umane de la Disneyland Paris.

În ciuda renumelui său, parcul este afectat de lipsa forţei de muncă în anumite domenii, în special în ceea ce priveşte mentenanţa.

Candidaţii care pot întreţine şi repara atracţiile sunt greu de găsit, iar parcurile se întrec în oferte pentru ei.

Parcul caută să recruteze tehnicieni şi ingineri pentru mai mult de treizeci de ocupaţii implicate în renovarea atracţiilor. În total, sunt disponibile peste 120 de posturi permanente în acest domeniu. De asemenea, sunt bineveniţi şi începătorii care doresc să urmeze cursuri de formare în sectorul atracţiilor. Potrivit conducerii, aceştia vor primi un salariu uşor mai mare decât salariul minim (2%) atunci când vor începe să lucreze.

Nu este pentru prima dată când parcul duce lipsa forţei de muncă.

Anul trecut, EuroDisney a anunţat că recrutează câteva mii de angajaţi pentru campania sa anuală. Parcul are deja aproape 16.000 de angajaţi, ceea ce i-a adus distincţia de a fi recunoscut drept "unul dintre cele mai mari stabilimente din Franţa" de către INSEE.

După ce a concediat aproape 1.000 de angajaţi în plină criză a sănătăţii, Disneyland caută acum să îşi extindă şi să îşi diversifice forţa de muncă, pe măsură ce parcul continuă să se extindă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
disneyland,
angajări,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici